Chciałbym przystąpić do klanu
3 posters
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Chciałbym przystąpić do klanu
W grze napisał do mnie Kotwicz z zapytaniem czy mam ochotę przystąpić do klanu. Dlatego właśnie tu piszę.
Posiadam dwa konta grałem na koncie ZezowatyStrielok gdzie gram głównie dla fanu, ale nie posiadam na nim pojazdów wysokiego tieru zaledwie 2 8-ki premium.
Chciałbym grać u was moim starym kontem na którym niestety rzadko grywam, ale mam tam 2 pojazdy 10 tieru, kilka 9-tego. Nie mam na nim dużego wn8 bo zakładając go nie miałem pojęcia za bardzo o grze i strzelałem często w powietrze do budynków itp.
Nick: ZezowatyStrielok , Derpol
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: tak
Posiadane w garażu czołgi VI tierowe: 59-16, helcat, kv-2, Pz IV s
Posiadane w garażu czołgi VIII tierowe: t-44, IS-3, IS-6, Tiger 2 , 112,
Posiadane w garażu czołgi X tierowe: Maus, E-100, ... robię e-50, , T95, T-54
WN8: Zezowaty : 1550, Derpol :1250
Winratio: 56 i 52
Liczba bitew:6 tyś , 15 tyś
Czy masz doświadczenie w rozstawianiu? (Jeśli tak w jakich klanach rozstawiałeś) nie mam
Czy to jest Twoje pierwsze konto? (Jeśli nie - podaj nick poprzedniego konta) dwa konta ZezowatyStrielok i Derpol
Czy robiłeś na tym koncie reset statystyk? (Jeśli tak - podaj WN8 z momentu resetu) nie robiłem
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: "zaczepił" mnie dowódca klanu "Kotwicz"
Coś o sobie: Lubię szybkie samochody , często przerabiam i modernizuję swój.
Posiadam dwa konta grałem na koncie ZezowatyStrielok gdzie gram głównie dla fanu, ale nie posiadam na nim pojazdów wysokiego tieru zaledwie 2 8-ki premium.
Chciałbym grać u was moim starym kontem na którym niestety rzadko grywam, ale mam tam 2 pojazdy 10 tieru, kilka 9-tego. Nie mam na nim dużego wn8 bo zakładając go nie miałem pojęcia za bardzo o grze i strzelałem często w powietrze do budynków itp.
Nick: ZezowatyStrielok , Derpol
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: tak
Posiadane w garażu czołgi VI tierowe: 59-16, helcat, kv-2, Pz IV s
Posiadane w garażu czołgi VIII tierowe: t-44, IS-3, IS-6, Tiger 2 , 112,
Posiadane w garażu czołgi X tierowe: Maus, E-100, ... robię e-50, , T95, T-54
WN8: Zezowaty : 1550, Derpol :1250
Winratio: 56 i 52
Liczba bitew:6 tyś , 15 tyś
Czy masz doświadczenie w rozstawianiu? (Jeśli tak w jakich klanach rozstawiałeś) nie mam
Czy to jest Twoje pierwsze konto? (Jeśli nie - podaj nick poprzedniego konta) dwa konta ZezowatyStrielok i Derpol
Czy robiłeś na tym koncie reset statystyk? (Jeśli tak - podaj WN8 z momentu resetu) nie robiłem
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: "zaczepił" mnie dowódca klanu "Kotwicz"
Coś o sobie: Lubię szybkie samochody , często przerabiam i modernizuję swój.
Derpol- Liczba postów : 2
Re: Chciałbym przystąpić do klanu
jako że na koncie ZezowatyStrielok spełniasz nasze minimum rekrutacyjne, a na Derpol niestety nie... pozwól że naradzimy się dłużej i odpowiemy po krótkiej dyskusji w swoim gronie.
Pozdrawiam
Kotwicz
Pozdrawiam
Kotwicz
Kotwicz- Przyjaciel AAP
- Liczba postów : 1790
Po krótkiej dyskusji wewnątrz dowództwa, podanie przyjęte bez cienia wątpliwości!
Po przyjęciu zaproszenia otrzymasz uprawnienia na forum i TS. Wtedy zapoznasz się z "ABC" rekruta", które znajdziesz pod tym linkiem.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Witam w klanie.
Powodzenia
Kotwicz
Po przyjęciu zaproszenia otrzymasz uprawnienia na forum i TS. Wtedy zapoznasz się z "ABC" rekruta", które znajdziesz pod tym linkiem.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Witam w klanie.
Powodzenia
Kotwicz
Kotwicz- Przyjaciel AAP
- Liczba postów : 1790
Masz już uprawnienia na forum. Na czacie w grze poproś kogoś żeby dał Ci uprawnienia na TS.
kazikdlugi- Oficer wykonawczy
- Liczba postów : 1981
Similar topics
» Rekrutacja do klanu.
» Podanie do Klanu
» PODANIE O PRZYJĘCIE DO KLANU
» margoth100 podanie o przyjecie do klanu
» Kodeks klanu Audi Alteram Partem
» Podanie do Klanu
» PODANIE O PRZYJĘCIE DO KLANU
» margoth100 podanie o przyjecie do klanu
» Kodeks klanu Audi Alteram Partem