Podanie bliziu
2 posters
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Podanie bliziu
Nick: bliziu
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: TAK
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie: KV1-S
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie: IS3
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: IS4, IS7
WN8: ~1 300
Winratio: ~52,5%
Liczba bitew: 4 500
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?:
Strona Was mi podrzuciła. Kojarzę też logo. Poza tym odgrzebałem stary temat rekrutacyjny. Przekonała mnie jedna rzecz. "Jeśli szukasz klanu, który dobrze się bawi i jednocześnie próbuje wieczorami osiągnąć sukcesy w CW, zapraszam do nas".
Coś o sobie:
Prywatnie mieszkaniec miasta Łodzi, student. Jeśli chodzi o czołgi to zacząłem od bety, ale po resecie rzuciłem to w kąt. Później grałem sporadycznie. Praktycznie ponad 4k bitew wbiłem tego roku. Robiłem tylko radzieckie maszyny. Teraz przesiadłem się na samurajów. Najbliższy cel to STB-1. Niestety nie byłem wcześniej w żadnym innym klanie. Nie licząc wczoraj jakiś 6 godzin w POGO2. Niestety za szybko przyjąłem ich zaproszenie i musiałem zmienić decyzje po zastanowieniu. To chyba tyle. Narazie i do usłyszenia
[You must be registered and logged in to see this link.]
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: TAK
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie: KV1-S
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie: IS3
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: IS4, IS7
WN8: ~1 300
Winratio: ~52,5%
Liczba bitew: 4 500
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?:
Strona Was mi podrzuciła. Kojarzę też logo. Poza tym odgrzebałem stary temat rekrutacyjny. Przekonała mnie jedna rzecz. "Jeśli szukasz klanu, który dobrze się bawi i jednocześnie próbuje wieczorami osiągnąć sukcesy w CW, zapraszam do nas".
Coś o sobie:
Prywatnie mieszkaniec miasta Łodzi, student. Jeśli chodzi o czołgi to zacząłem od bety, ale po resecie rzuciłem to w kąt. Później grałem sporadycznie. Praktycznie ponad 4k bitew wbiłem tego roku. Robiłem tylko radzieckie maszyny. Teraz przesiadłem się na samurajów. Najbliższy cel to STB-1. Niestety nie byłem wcześniej w żadnym innym klanie. Nie licząc wczoraj jakiś 6 godzin w POGO2. Niestety za szybko przyjąłem ich zaproszenie i musiałem zmienić decyzje po zastanowieniu. To chyba tyle. Narazie i do usłyszenia
[You must be registered and logged in to see this link.]
bliziu- Szeregowy
- Liczba postów : 523
Re: Podanie bliziu
Witaj bliziu,
Wyślemy Ci zaproszenie, na razie nie jest to możliwe:
Jakbyś nie dostał zaproszenia pojutrze, przypomnij się do mnie na priv na forum albo do Kotwicza. Lub złóż aplikację poprzez stronę WOTa.
pzdr, Dzwonowo
Wyślemy Ci zaproszenie, na razie nie jest to możliwe:
- Kod:
Clan actions are blocked until 20.07.2014 04:11
Jakbyś nie dostał zaproszenia pojutrze, przypomnij się do mnie na priv na forum albo do Kotwicza. Lub złóż aplikację poprzez stronę WOTa.
pzdr, Dzwonowo
Dzwonowo- Dowódca
- Liczba postów : 4046
Re: Podanie bliziu
Jasna sprawa. Wielkie dzięki.
------------------------------------
Złożyłem aplikację przez stronę WOTa. Proszę o potwierdzenie. Z góry wielkie dzięki.
------------------------------------
Złożyłem aplikację przez stronę WOTa. Proszę o potwierdzenie. Z góry wielkie dzięki.
bliziu- Szeregowy
- Liczba postów : 523
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: