Podanie Siewa5
3 posters
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Podanie Siewa5
Nick: siewa5
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: tak
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie: KV1S (prawie 3 perk)
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie: IS-3 (prawie 2 perk)
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: -
WN8: nie wiem jak to powiedzieć, konto po kuzynie, gram na nim ok 2k bitew z resztą noobmeter wszystko pokazuje
Winratio: j.w.
Liczba bitew: 4k
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: szukałem, szukałem i znalazłem na stronie WOT
Coś o sobie: powróciłem do grania po rocznej przerwie, konto jest od miesiąca moje i znowu mnie zassało w ten nałóg.
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: tak
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie: KV1S (prawie 3 perk)
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie: IS-3 (prawie 2 perk)
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: -
WN8: nie wiem jak to powiedzieć, konto po kuzynie, gram na nim ok 2k bitew z resztą noobmeter wszystko pokazuje
Winratio: j.w.
Liczba bitew: 4k
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: szukałem, szukałem i znalazłem na stronie WOT
Coś o sobie: powróciłem do grania po rocznej przerwie, konto jest od miesiąca moje i znowu mnie zassało w ten nałóg.
siewa5- Liczba postów : 2
Re: Podanie Siewa5
Zostajesz warunkowo przyjęty na okres próbny, graj z nami jak najwięcej i skup się na wbiciu IS7 do którego masz najbliżej- to w tej chwili dla ciebie priorytet a także możliwość udowodnienia przydatności do klanu.
Wysyłam zaproszenie.
edit:Wyślij zgłoszenie na stronie WOT
Operacje klanów są zablokowane do: 12.05.2014 03:38.
Wysyłam zaproszenie.
edit:Wyślij zgłoszenie na stronie WOT
Operacje klanów są zablokowane do: 12.05.2014 03:38.
MacaIlawa- Oficer wykonawczy
- Liczba postów : 1275
Re: Podanie Siewa5
Dzieki, poczekam, aż minie kara bo niechcący przyjelem jedno z kilku zaproszen zamiast odrzucić. Jak będziesz pamietal to wyślij w wolnej chwili a jak nie to się przypomnę.
ps. dzięki za zaufanie, mam nadzieje, że zaprocentuje.. a teraz ide strzelić FOCHa
ps. dzięki za zaufanie, mam nadzieje, że zaprocentuje.. a teraz ide strzelić FOCHa
siewa5- Liczba postów : 2
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: