podanie Solanumtuberosum
3 posters
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
podanie Solanumtuberosum
Nick: Solanumtuberosum
TS: Tak
Seniorki: Hellcat, Su100y
Mistrzowskie: Jagdpanther 2
Na Cw: W drodze :-)
WN8: >1200
WR: >53
Liczba bitew >6000
Skąd wiem: Od kolegi.
O sobie: Lubię grać TD, artami i LT.
TS: Tak
Seniorki: Hellcat, Su100y
Mistrzowskie: Jagdpanther 2
Na Cw: W drodze :-)
WN8: >1200
WR: >53
Liczba bitew >6000
Skąd wiem: Od kolegi.
O sobie: Lubię grać TD, artami i LT.
Solanumtuberosum- Przyjaciel AAP
- Liczba postów : 537
Re: podanie Solanumtuberosum
Byłoby super, gdyby Twój nick na forum był bardziej zgodny z nickiem w grze ( trzeba było wybrać prostszy nick ), przeedytuję go z poziomu admina forum, loguj się na taki jak we WOT.
JP2 nie jest czołgiem na kompanie mistrzowskie. Będziemy od Ciebie oczekiwać wbicia czołgu przydatnego (patrząc po czołgach którymi grałeś - najbliżej Ci do t69 i amx50-100, potem amx13-90) i jest to tym samym dodatkowy warunek okresu próbnego.
Twoje zaproszenie czeka na upłynięcie okresu blokady (jesteś świeżo po odejściu z poprzedniego klanu):
Jeśli wcześniej nie dostaniesz - przypomnij się lub złóż aplikację na stronie portalu WOT.
JP2 nie jest czołgiem na kompanie mistrzowskie. Będziemy od Ciebie oczekiwać wbicia czołgu przydatnego (patrząc po czołgach którymi grałeś - najbliżej Ci do t69 i amx50-100, potem amx13-90) i jest to tym samym dodatkowy warunek okresu próbnego.
Twoje zaproszenie czeka na upłynięcie okresu blokady (jesteś świeżo po odejściu z poprzedniego klanu):
- Kod:
Clan actions are blocked until 10.05.2014 14:03.
Jeśli wcześniej nie dostaniesz - przypomnij się lub złóż aplikację na stronie portalu WOT.
Dzwonowo- Dowódca
- Liczba postów : 4046
Wiem, że nie powinienem tu pisać, ale mogłeś się pochwalić, od którego kolegi
stefczyk95- Szeregowy
- Liczba postów : 715
Amx 50 100 załatwiony :-)
Solanumtuberosum- Przyjaciel AAP
- Liczba postów : 537
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1