Podanie Darkus0672
2 posters
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Podanie Darkus0672
Nick: Darkus0672
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: Tak
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie: KV-1S M6
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie: IS-3
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: -
WN8: Noobmeter
Winratio: Noobmeter
Liczba bitew: 4785
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: Kolega Kotwicz zaproponował przystąpienie do Waszego klanu. A dlaczego?: Czas najwyższy coś zmienić w mojej grze i zacząć grać coś więcej niż randomki. Mam też nadzieję że poznam nowych ludzi z którymi spędzę sporo czasu przy dobrej zabawie. Z czasem mam nadzieję że stanę się przydatną osobą dla klanu.
Coś o sobie: Pracę mam zmianową, także mam dużo czasu wolnego, którego większą część poświęcałem na grę. Lubię dobre towarzystwo i dobre piwo podczas zabawy.
Jestem w miarę świeżym graczem i mimo nie najlepszych statów mam nadzieję że dacie mi szansę na dalsze szkolenie się wśród Was.
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?: Tak
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie: KV-1S M6
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie: IS-3
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: -
WN8: Noobmeter
Winratio: Noobmeter
Liczba bitew: 4785
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: Kolega Kotwicz zaproponował przystąpienie do Waszego klanu. A dlaczego?: Czas najwyższy coś zmienić w mojej grze i zacząć grać coś więcej niż randomki. Mam też nadzieję że poznam nowych ludzi z którymi spędzę sporo czasu przy dobrej zabawie. Z czasem mam nadzieję że stanę się przydatną osobą dla klanu.
Coś o sobie: Pracę mam zmianową, także mam dużo czasu wolnego, którego większą część poświęcałem na grę. Lubię dobre towarzystwo i dobre piwo podczas zabawy.
Jestem w miarę świeżym graczem i mimo nie najlepszych statów mam nadzieję że dacie mi szansę na dalsze szkolenie się wśród Was.
Darkus0672- Liczba postów : 3
Re: Podanie Darkus0672
Przyjęty na okres próbny. Udowodnij swoją przydatność i popraw staty.
Zaproszenie wyślę za kilka minut (kumoterstwo króluje ;-))
Zaproszenie wyślę za kilka minut (kumoterstwo króluje ;-))
Kotwicz- Przyjaciel AAP
- Liczba postów : 1790
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: