Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Podanie Simonmowi

2 posters

Go down

Podanie Simonmowi Empty Podanie Simonmowi

Pisanie by Simonmowi Sob Maj 03, 2014 4:20 pm

Nick:simonmowi
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?:tak
Posiadane czołgi na kompanie seniorskie:Hellcat, T-150, KV-1S, KV-2, SU-100Y, Jagdpanzer IV, Hummel, MT-25
Posiadane czołgi na kompanie mistrzowskie:IS-3
Posiadane czołgi na Wojny Klanów: aktualnie X tierów brak, ale kończę ekspić T-150 i tą linią chyba do X dojdę
WN8:Overall:851 Most recent:1 028(+11,6) Last ~7 days:1 028 (+11,6) Last ~1,000 battles:984 (+47,7) Last 3 448 battles:868 (+503,7) nie wiem czemu takie słabe noty mi daje WN8 w bitwach losowych rzadko spadam poniżej 5 miejsca w ilości doświadczenia.
Winratio:50,95%
Liczba bitew:3 635 (company: 107)
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: Wyszukiwarka klanów ;)Tak jakoś przypadły mi do gustu zasady i plan rozwoju

Coś o sobie: Gram głównie od piątku wieczorem przez sobotę i niedzielę (reszta praca niestety, ale zdarza mi się bywać na chwilę i w tygodniu wieczorem) Szukam nowego klanu do wspólnej zabawy, bo mój obecny trochę podupada z obecnością graczy i po prostu nie ma z kim grać, a jak wiadomo zawsze większe szanse w plutonie na randomach niż samemu, chociaż i tak wolę grać kampanie czy też drużynówki.

Noobmeter
A tutaj kilka moich bitew godnych zapamiętania: wotreplays (raczej nie pooglądacie, bo to na starych patchach było i może nie trybić, ale wyniki są)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, w razie pozytywnego rozpatrzenia muszę najpierw odejść z klanu więc dajcie mi chwilę Smile

GL&HF

Simonmowi
Simonmowi
Simonmowi

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Podanie Simonmowi Empty Re: Podanie Simonmowi

Pisanie by Dzwonowo Sob Maj 03, 2014 5:43 pm

Witaj simonmowi,

Miło że nas znalazłeś, wymagania związane z wiekiem i czołgami spełniasz, ale niestety z wymaganiami związanymi ze statystykami jest trochę zbyt duża różnica między tym, co pokazuje nieubłagany noobmeter a tym, co sobie zakładamy jako poziom przyjęcia - obecnie co najmniej 1200 WN8.

Dziękuję za zainteresowanie ale niestety na ten moment nie widzę możliwości wysłania zaproszenia.

Pozdrawiam,

Dzwonowo
Dzwonowo
Dzwonowo
Dowódca

Liczba postów : 4046

Powrót do góry Go down

Pisanie by Simonmowi Sob Maj 03, 2014 5:59 pm

Szkoda... trudno będzie zrobić lepszy rating na randomach... jakbyście robili jakąś aktywną rekrutacje na kampaniach to nie zapomnijcie o mnie Wink

Ps. sam rating to nie wszystko szkoda że nie sprawdzacie graczy w grze, ale spoko mimo grania na radomach mój rating rośnie co widać w poście wyżej więc może kiedyś się spotkamy po tej samej stronie Wink

GL&HF

Simonmowi
Simonmowi
Simonmowi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Simonmowi Sob Maj 03, 2014 8:33 pm

Sorki za dublowanie postów, ale inaczej by nie odświeżyło tematu ;P nadal chciałbym się do was przyłączyć dlatego pragnę się pochwalić asem pancernym na czołgu Valentine oto i link :Pnie wiem jak wam ale mnie ten czołg prowadzenie go, walka nim, jego "mobilność" i losowanie przez MM jako spota najbardziej przypomina ta emotka  dash  Razz

PS. trochę wam po marudzę w tym temacie, a nuż uznacie że WN8 to nie wszystko Razz

EDIT: Medal Paskudy na Chi-Nu

EDIT2: Ludzie uważają ten czołg za "gówniany"... a ja nie wiem czemu :Dbardzo fajnie mi się nim śmiga chociaż na koniec tego replaya zawiodła mnie celność, albo z powodu bliskiej wygranej, albo dlatego że mam w sobie tyle %%% ;P w każdym razie warto luknąć Jagdpanzer
Simonmowi
Simonmowi

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: