Poidanie_Norbertmz
2 posters
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Poidanie_Norbertmz
Norbertmz
21
Tak owszem posiadam ts3
KW 1S
Miałem is3 ale jego czar nie przypadł mi do gustu wiec go sprzedałem i odkupiłem t29 w celu szybkiego dojścia do t32
efi 1040 wn8 1400
54,26%
2,5k
Mieszkam na wsi ;)interesuję się wszystkim praktycznie co jest powiązane z mechaniką przeróżne maszyny czy to rolnicze leśne, wojskowe motocykle samochody itp itd, a jestem po liceum :DDo grania w wot brakuje mi wlasnie zgranej ekipy :)o lubię uwielbiam motocykle niedawno nabyłem ktm 520 :Da kiedyś znaczy od gimnazjum do pełnoletności bawilem sie w odnawianie staroci wski mztki itp itd mam też trochę tego :PLubię w weekend szczególnie wieczorem w sobotę wypić i sie pobawic i o :Dno cos tam by jeszcze napisal
21
Tak owszem posiadam ts3
KW 1S
Miałem is3 ale jego czar nie przypadł mi do gustu wiec go sprzedałem i odkupiłem t29 w celu szybkiego dojścia do t32
efi 1040 wn8 1400
54,26%
2,5k
Mieszkam na wsi ;)interesuję się wszystkim praktycznie co jest powiązane z mechaniką przeróżne maszyny czy to rolnicze leśne, wojskowe motocykle samochody itp itd, a jestem po liceum :DDo grania w wot brakuje mi wlasnie zgranej ekipy :)o lubię uwielbiam motocykle niedawno nabyłem ktm 520 :Da kiedyś znaczy od gimnazjum do pełnoletności bawilem sie w odnawianie staroci wski mztki itp itd mam też trochę tego :PLubię w weekend szczególnie wieczorem w sobotę wypić i sie pobawic i o :Dno cos tam by jeszcze napisal
norbertmz- Liczba postów : 4
Re: Poidanie_Norbertmz
- Kod:
Clan actions are blocked until 16.04.2014 17:47.
Dostaniesz zaproszenie jutro wieczorem
Pzdr, Dzwonowo
Dzwonowo- Dowódca
- Liczba postów : 4046
Fakt niechcący kliknąłem jakieś zapro do jakiegoś klanu i widzisz zonk
norbertmz- Liczba postów : 4
Zaproszenie wysłane, uprawnienia do całości forum dodane. Witamy w klanie.
Dzwonowo- Dowódca
- Liczba postów : 4046
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: