Podanie Elwisss
:: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Podanie Elwisss
Nick:Elwisss
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?:Tak
Posiadane czołgi VI tierowe:Obecnie tylko 59-16. Istnieje możliwość odkupienia: Kv-85, Kv-2, T-150, Hellcat
Posiadane czołgi VIII tierowe:Is-3, T-69 do odkupienia.
Posiadane czołgi na Wojny Klanów:T57 Heavy Tank,T110E3,T110E4,IS-7,Bat.-Châtillon 155 58,FV215b,Ob. 268
WN8:1196
Winratio:49.69
Liczba bitew:14200+
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: Mam u was dwóch znajomych mianowicie Grom_ i Skik_pl. Byłem z nimi wcześniej w dwóch klan i po dłuższej przerwie chciałbym dalej się z Nimi/Wami rozwijać
Coś o sobie:Mam na imię Mateusz ale bardziej odpowiada mi przezwisko Jaro W wota gram praktycznie codziennie, a czasowo to już zależy od dnia, szkoła.
Czy posiadasz komunikator TeamSpeak?:Tak
Posiadane czołgi VI tierowe:Obecnie tylko 59-16. Istnieje możliwość odkupienia: Kv-85, Kv-2, T-150, Hellcat
Posiadane czołgi VIII tierowe:Is-3, T-69 do odkupienia.
Posiadane czołgi na Wojny Klanów:T57 Heavy Tank,T110E3,T110E4,IS-7,Bat.-Châtillon 155 58,FV215b,Ob. 268
WN8:1196
Winratio:49.69
Liczba bitew:14200+
Skąd się o nas dowiedziałeś, dlaczego AAP?: Mam u was dwóch znajomych mianowicie Grom_ i Skik_pl. Byłem z nimi wcześniej w dwóch klan i po dłuższej przerwie chciałbym dalej się z Nimi/Wami rozwijać
Coś o sobie:Mam na imię Mateusz ale bardziej odpowiada mi przezwisko Jaro W wota gram praktycznie codziennie, a czasowo to już zależy od dnia, szkoła.
Elwisss- Liczba postów : 1
Re: Podanie Elwisss
Zaproszenie wysłane!
Zapraszam do zapoznania się z kodeksem klanu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Oraz do wypełnienia obowiązkowego tematu:
Poinstruowałem kolegę, co należy odkupić
Zapraszam do zapoznania się z kodeksem klanu:
Oraz do wypełnienia obowiązkowego tematu: